De Grote Sinterklaasfilm: Trammelant in Spanje bekroond met Gouden Film
09-11-2021 16:44:00 | Door: David de Jong | hits: 3065 | Tags:

De Grote Sinterklaasfilm: Trammelant in Spanje is door meer dan 100.000 mensen bezocht. Hiermee is de familiefilm van regisseur Lucio Messercola bekroond met de Gouden Film. In de film wordt Sinterklaas geadviseerd door Robert ten Brink, die daarmee in de voetsporen treedt van wijlen Bram van der Vlugt. Robert ten Brink en Martien Meiland hebben de tiende Gouden Film Award van dit jaar in ontvangst genomen. De Gouden Film Award is een initiatief van het Nederlands Film Festival en wordt ondersteund door het Nederlands Filmfonds en het Abraham Tuschinski Fonds.

Over de film

Boeven Mammie en Stan verlaten de gevangenis en willen maar één ding: wraak nemen op Sinterklaas. Ze reizen af naar Spanje en willen dat Sinterklaas niet naar Nederland komt. Als de Pieten ontdekken dat ze in het kasteel zijn opgesloten en dat telefooncontact niet mogelijk is, breekt er paniek uit. Zal het Sinterklaas en de Pieten lukken om op tijd in Nederland te komen of zijn Mammie en Stan hen te slim af?

Over de productie

De familiefilm De Grote Sinterklaasfilm:Trammelant in Spanje werd door Lucio Messercola geregisseerd en door Trui van de Brug geschreven. In de film zijn rollen weggelegd voor Robert ten Brink, Martien Meiland, Chris Tates, Noraly Beyer, Sara Robben, Filip Bolluyt, Giovanni Caminita, Meester Jesper, Party Piet Pablo (Okke Verberk), Joshua Albano, Wesley Mutsaars, Lennart Driesen, Stef de Reuver en Pamela Teves. Messercola Drama produceerde de film en Just Entertainment brengt de film uit in 120 bioscopen.

www.filmfestival.nl

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie