Een Echte Vermeer te zien op Amazon Prime in Verenigde Staten
11-09-2017 23:15:00 | Door: Bas Vlugt | hits: 4634 | Tags:

De Nederlandse film Een Echte Vermeer (2016), geregisseerd door Rudolf van den Berg en geschreven door  Rudolf van den Berg en Jan Eilander, zal vanaf maandag 18 september te zien zijn op Amazon Prime in de Verenigde Staten. Salesagent Paul Thiltges is bezig de film aan meer landen te verkopen.

Een Echte Vermeer gaat over een even getalenteerde als narcistische kunstenaar die door de kunstwereld is uitgekotst, en met alle voor hem beschikbare middelen, tot en met fraude aan toe, gaat bewijzen dat hij een even groot kunstenaar is als Johannes Vermeer. De film is geproduceerd door de filmproductiebedrijven Rinkel Film, Fu Works en Cadenza Films en de cast bestaat onder andere uit Jeroen Spitzenberger, Lize Feryn, Porgy Franssen, Dewi Reijs en Roeland Fernhout.

Daarnaast vertoont Amazon Prime in de Verenigde Staten sinds vorige maand ook de Nederlandse titels Alberta (2016), Meet Me in Venice (2015), Süskind (2012), Milo (2012), Het Bombardement (2012) en Tirza (2010). Amazon Prime geeft in tegenstelling tot Netflix wel gegevens over het kijkgedrag van haar abonnees.

Mochten deze kijkcijfers positief zijn dan zullen er snel meer Nederlandse titels te zien zijn via Amazon Prime. De films Alberta, Meet Me in Venice, Milo en Tirza zijn naast Amerika ook te zien op Amazon Prime in Engeland, Duitsland en Japan.

www.fuworks.nl
www.rinkelfilm.com

www.cadenzafilms.com


Fu Works oprichter San Fu Maltha spreekt op 20 september op The Producers' Conference 2017 op het  Nederlands Film Festival


Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie