Escape Through The Movies van Boom Chicago opent in december
20-11-2017 16:41:00 | Door: | hits: 3525 | Tags:

Begin december opent comedygezelschap Boom Chicago een eigen Escaperoom in het theater aan de Rozengracht in Amsterdam: Escape Through The Movies. Het is niet een standaard escaperoom, maar een belevenis op zich.

Andrew Moskos, oprichter van Boom Chicago en creatief brein achter de escaperoom: “Het wordt een puzzelavontuur door verschillende kamers, met live acteurs, veel humor, actie en een spannende finale”. Escape Through The Movies is geïnspireerd op de geschiedenis van het Rozentheater, dat vroeger een bioscoop was. Kaarten voor Escape Through The Movies zijn vanaf vandaag verkrijgbaar via de website van Boom Chicago.

Ontsnappingsavontuur met filmthema

Honderd jaar geleden was Het Rozentheater, waar Boom Chicago in huist, een van de eerste megabioscopen in Nederland. In Escape Through The Movies moet een groep samenwerken om aanwijzingen te vinden van een ontsnapte misdadiger die zijn vlucht through the movies heeft gemaakt. Filmkenners zullen veel bekende filmkarakters en details uit blockbusters herkennen. Het avontuur van Escape Through The Movies start in de oude projectieruimte van het theater.

Boom Chicago bouwt hiermee voort op het succes van hun eerste escapehit in 2015; Escape Through Time, dat veel positieve beoordelingen kreeg. Met Escape Through The Movies willen ze een nieuwe baanbrekende escape-ervaring neerzetten.

Vanaf december kunnen teams van twee tot vijf vrienden, familie of collega's genieten van Escape Through the Movies in het Rozentheater in Amsterdam. Het escapeavontuur duurt 75 minuten, in tegenstelling tot andere escaperooms kan er bij Boom Chicago elke 20-30 minuten een nieuwe groep beginnen. Een bezoek aan Escape Through The Movies kan ook worden gecombineerd met een diner en een comedyshow van Boom Chicago.

www.boomchicago.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie