Famke Louise, de documentaire van Elza Jo Tratlehner (Jolene) in première
08-10-2018 13:13:23 | Door: | hits: 4719 | Tags:

Op 4 november gaat de Videolanddocumentaire Famke Louise in première in Tuschinski. Naast BN'ers, relaties en genodigden, kunnen fans van Famke Louise bij de avond aanwezig zijn door kaartjes te kopen via Pathé. De documentaireserie over het leven van Famke Louise is eenmalig op het grote doek te zien, daarna alleen bij Videoland.

De vierdelige documentaire is de allereerste documentaireserie over de veelbesproken artiest, YouTube-ster en model Famke Louise. In de serie komt een compleet andere kant van de artiest naar voren en leert de kijker haar van dichtbij kennen. Zo komen onder meer de verschillende contrasten in haar leven aan bod; van een powervrouw die continue in de spotlights staat versus een jong, stil, onzeker meisje uit Hoogezand, tot de vele fans en volgers versus de haters. Wat doet die extreme bewondering, maar ook haat, met een 19-jarig meisje?

Famke Louise, de documentaire is geregisseerd door fotograaf en documentairemaakster Elza Jo Tratlehner. De documentaire is geproduceerd door NEWBE en Halal en is vanaf 4 november in zijn geheel alleen te zien bij Videoland. Iedere aflevering duurt 25 minuten.

Kaarten voor de première kosten 12,50 euro en zijn vanaf nu verkrijgbaar via Pathé

www.videoland.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie