Filmthuis wijzigt naam in Picl
03-05-2017 10:40:47 | Door: | hits: 3605 | Tags:

14 Nederlandse filmtheaters bieden sinds afgelopen jaar de mogelijkheid om premièrefilms en -documentaires ook direct thuis te bekijken op smart tv, tablet, laptop of computer. De online filmzaal wijzigde onlangs de naam van Filmthuis in Picl.

Picl staat voor geselecteerde films door de filmtheaters. Het aanbod is actueel en loopt gelijk met het aanbod in de filmzalen.

Anke van Diejen en Noortje van de Sande, initiatiefnemers van Picl: “Wij zien het filmtheater als dé plek van de kwaliteitsfilm. Met Picl zetten de filmtheaters een grote stap op het gebied van innovatie en komen ze tegenmoet aan de wensen van de drukbezette arthousefilmliefhebber.”  

Een film kost 8,50 euro.

De nieuwe website en campagne zijn ontwikkeld door creatief bureau GrrrWim Dijksterhuis verzorgde de animatie in de trailer.

Aangesloten filmtheaters:
Amersfoort – De Lieve Vrouw, Amsterdam – Het Ketelhuis, EYE, Rialto, De Balie, Breda – Chassé Cinema, Den Haag – Filmhuis Den Haag, Enschede – Concordia, Haarlem – Filmschuur, Hilversum – Filmtheater Hilversum, Nijmegen – LUX, Rotterdam – LantarenVenster, Utrecht – ’t Hoogt, Zwolle – Filmtheater Fraterhuis.

www.picl.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie