Finale Wie is de Mol? in 12 Vue-bioscopen
18-02-2019 09:12:47 | Door: Saskia van Weert | hits: 6168 | Tags:

De finale van Wie is de Mol? is ook dit jaar te volgen in de bioscopen van Vue. Vorig jaar konden fans voor het eerst de ontknoping op het grote doek bekijken bij zeven vestigingen van bioscoopketen Vue. Dit jaar doen twaalf vestigingen mee, laat de bioscoopketen weten. Zaterdag keken ruim 2,5 miljoen mensen naar het programma.

De finale is op zaterdag 9 maart te zien. AVROTROS-leden hebben voorrang op de kaarten en kunnen vanaf nu kaarten kopen. Vanaf zaterdag 23 februari zijn de kaarten voor iedereen te bestellen via de site van Vue. Een kaartje kost 5 euro.

Vestigingen in Alkmaar, Amersfoort, Apeldoorn, Den Bosch, Eindhoven, Hilversum, Hoogeveen, Hoogezand, Hoorn, Kerkrade, Nijmegen en Vlaardingen doen mee aan deze gelegenheidsactie.

Vue is de tweede bioscoopketen van Nederland met 21 vestigingen. Het is de missie van Vue om de beste content te leveren in de beste omgeving met de beste technologie en continu te groeien en innoveren. Zo speelt Vue in op de veranderende bioscoopmarkt door de focus te leggen op de wensen van de bezoeker en de optimale filmbeleving centraal te stellen.

www.vuecinemas.nl
wieisdemol.avrotros.nl
www.avrotros.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie