Flip van der Kuil en Kaap Holland  beginnen Dead Duck Productions
18-10-2021 12:04:00 | Door: Saskia van Weert | hits: 3617 | Tags:

Comedymaker Flip van der Kuil en producent Maarten Swart van Kaap Holland starten samen het productielabel Dead Duck Productions. Dead Duck Productions maakt als label onderdeel uit van Kaap Holland en ontwikkelt en produceert hilarische, bizarre en grensverleggende comedyseries en -films voor een Nederlands en internationaal publiek.

Dead Duck Productions produceert momenteel de web-comedy Downtown in co-productie met BNNVARA voor NPO3.nl en ontwikkelt en produceert series voor meerdere zenders en platforms.

Flip van der Kuil en Kaap Holland werken al meer dan 10 jaar samen aan succesvolle en internationaal goed ontvangen films en series als New Kids Turbo en Bro’s before Ho's.

Flip van der Kuil: “Met Dead Duck Productions gaan we, samen met diverse comedymakers, originele en compromisloze comedyseries en -films maken. We ontwikkelen en produceren projecten met absurde en schurende humor waarvan we vinden dat dat exact is wat deze tijd nodig heeft.”

Maarten Swart: “Flip is een van de meest getalenteerde en vooruitstrevende comedyauteurs die er, ook internationaal, zijn. Als showrunner verlegt hij niet alleen de grenzen van de comedy, hij krabt meer dan eens op plekjes waar eigenlijk niet gekrabd mag worden. We zijn enthousiast dat we de samenwerking tussen hem en Kaap Holland voortzetten onder Dead Duck Productions.”

www.deadduckproductions.com

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie