Go!Gaming opent derde locatie in Pathé Groningen
29-04-2022 12:07:08 | Door: Saskia van Weert | hits: 1465 | Tags:

Na de opening van de eerste Go!Gaming-locaties in Nederland komt de gaming spot nu ook naar Groningen.

Go!Gaming is een samenwerkingsverband van Pathé en H20 Esports Campus en brengt gamers, esporters en Pathé bezoekers bij elkaar om samen het plezier en de spanning van gamen te ontdekken. Belevenis, ontspanning, samen gamen en zelfontplooiing staan hierin centraal.

Derde locatie

Pathé Groningen is de derde bioscoop die wordt uitgebreid met een Go!Gaming locatie. De locatie is gevestigd binnen de Pathé foyer en is bereikbaar via de ingang van de bioscoop.  De Go!Gaming locatie opent met 30 game plekken

Hardware en software

De game-locatie is uitgerust met onder meer waaronder Nvidia RTX videokaarten, Playseat Gaming Chairs en Playseat Raceseats zodat gamers zich helemaal kunnen verliezen in spellen. Daarnaast zijn er ook Nintendo Switches, Playstations 5 en Xbox Series X te vinden in de console area. De focus ligt op het spelen van competitieve games zoals Fortnite en League of Legends en racing games zoals The Crew 2, Forza Horizon 5 en Sim racing.

De eerste Go!Gaming locatie in Pathé Schouwburgplein werd in december 2021 geopend. In samenwerking met verschillende gamepublishers werden gaming events georganiseerd, zoals de Nintendo Fun Sessions (Mario Kart en Mario Party) en Ubisoft Fun Sessions (Just Dance en Track Mania).  

www.gogaming.gg

www.pathe.nl

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie