Go!Gaming opent eerste locatie in Pathé Schouwburgplein
02-12-2021 13:31:12 | Door: Saskia van Weert | hits: 3016 | Tags:

Op vrijdag 17 december 2021 opent Go!Gaming haar eerste locatie in Pathé Schouwburgplein in Rotterdam. Van Minecraft tot Fortnite en van Rocket League tot Sim Racing; op de ruim 40 gameplekken kunnen liefhebbers zich helemaal onderdompelen in de wereld van games.

Go!Gaming is een samenwerkingsverband van Pathé en H20 Esports Campus. De locatie is gevestigd binnen de Pathé foyer en is bereikbaar via de ingang van de bioscoop. De Go!Gaming locatie opent met ruim 40 game plekken, waarvan 23 plekken zijn uitgerust met state of the art pc’s met de allerbeste 3080RTX videokaarten, Playseat Gaming Chairs, Philips Hue Game Light en HyperX peripherals, 10 racing seats met Playseat Raceseats en daarnaast Nintendo Switches en meerdere Playstations 5. De focus ligt op het spelen van competitieve games zoals Fortnite en League of Legends en racing games zoals The Crew 2, Forza Horizon 5 en Sim racing.

Bram van den Broek, operationeel directeur Pathé: “Wij zijn altijd op zoek naar de beste manier om onze doelgroepen van dienst te kunnen zijn. De populariteit van gaming en esports is nog steeds groeiende, en waar eerst vaak thuis en alleen werd gegamed, zien we tegenwoordig dat gaming meer een gezamenlijke activiteit op unieke locaties wordt. Daarom is Go!Gaming de perfecte aanvulling voor onze bioscopen waarmee zij nog meer dé plek worden waar mensen samen kunnen genieten van de beste vormen van entertainment.”

Matthijs Vink, mede-oprichter H20 Esports Campus: “Eindelijk kunnen wij open! Maandenlang hebben wij met beide bedrijven keihard gewerkt aan Go!Gaming. Voor H20 is Go!Gaming de ideale springplank naar game- en esports talenten in heel Nederland. Wij hopen zo in de grote steden waar de Pathé-bioscopen gevestigd zijn iedereen met een passie voor gamen te bereiken. En ze van daaruit te enthousiasmeren om naar de H20 Campus te komen om zich nog verder te ontwikkelen.”

www.gogaming.gg
www.pathe.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie