Gouden film voor Bon Bini Holland 3
07-07-2022 19:41:37 | Door: Saskia van Weert | hits: 1691 | Tags:

100.000 bezoekers hebben Bon Bini Holland 3 in de bioscoop gezien en daarmee heeft de film onder regie van Pieter van Rijn de Gouden Film status behaald.

In deel 3 van de F.C. Kip-reeks zorgen de personages Robertico, Judeska en Gerrie door Jandino Asporaat weer voor veel tumult. Jandino Asporaat, Phi Nguyen en Sergio Romero IJssel ontvingen de vierde Gouden Film Award die dit jaar is uitgereikt. Tevens is het de vierde Gouden film voor de Bon Bini-franchise. De Gouden Film Award is een initiatief van het Nederlands Film Festival en wordt ondersteund door het Nederlands Filmfonds en het Abraham Tuschinski Fonds.

Over de film

Wanneer Robertico zich voordoet als eigenaar van F.C. Kip wordt het kiprestaurant overgenomen door de Amerikaanse fastfood gigant Wicked Chicken. The American Dream lijkt voor iedereen werkelijkheid te worden, maar eenmaal in New York lopen de zaken anders dan gepland. Lukt het Robertico om zijn ware identiteit verborgen te houden voor Zoë, het meisje van zijn dromen? Wat doen Judeska op de New York Fashion Show en Gerrie op een cruise in de Caribbean? Maar vooral: lukt het de F.C. Kippers om hun restaurant weer in eigen handen te krijgen?

Distributeur WW Entertainment brengt Bon Bini Holland 3 uit in 112 bioscopen.

www.wwentertainment.nl

www.pathe.nl

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie