Het beste van BNNVARA op Het Nederlands Film Festival
06-08-2019 09:05:46 | Door: Saskia van Weert | hits: 4023 | Tags:

BNNVARA is dit jaar mediapartner van Het Nederlands Film Festival. Samen met het NFF organiseert de omroep op vrijdag 4 oktober 2019 Het beste van BNNVARA in Kinepolis in Utrecht.

Tijdens Het beste van BNNVARA worden achtereenvolgens de films Swipe van Niels Bourgonje, Wat Is Dan Liefde van Aniëlle Webster, Mevrouw Faber van Hjalmar Tim Ilmer en Job Tichelman, en de openingsfilm van het Nederlands Film Festival, Instinct door Halina Reijn vertoond. Zowel Swipe als Mevrouw Faber is geselecteerd voor de Gouden Kalf Competitie. Tussen de films door vinden interviews plaats met de makers en de cast van de films.

Naast de speciale BNNVARA-dag is de omroep tijdens het filmfestival ook vertegenwoordigd in het programmaonderdeel Blikverruimers. Programmamaker Tim Hofman programmeert op zaterdag 28 september 2019 als gastcurator vijf recente producties die voor hem van betekenis zijn.

Op het NFF gaat de BNNVARA-documentaire Oma en Chris en het rode autootje van Ingrid Kamerling in première. Een aantal films in het kader van het talentenprogramma CENTRAAL, een coproductie van BNNVARA, VPRO en NTR, is ook te zien tijdens NFF.

Het beste van BNNVARA vindt plaats op vrijdag 4 oktober van 10:00 tot 17:00 uur en wordt gehost door Chris Zegers.

www.filmfestival.nl
home.bnnvara.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie