Honderdduizend bezoekers voor speelfilm The Wife met Glenn Close
24-01-2019 11:24:00 | Door: David de Jong | hits: 2970 | Tags:

De speelfilm The Wife heeft in Nederland de grens van honderdduizend bezoekers gepasseerd. Glenn Close werd voor haar vertolking van Joan Castleman in het drama van Björn Runge bekroond met een Golden Globe en is ook genomineerd voor de Oscar voor beste vrouwelijke hoofdrol. The Wife, uitgebracht door Imagine Filmdistributie, draait nog in dertig Nederlandse bioscopen.
 
Joan Castleman heeft veertig jaar lang haar talent, dromen en ambities opgeofferd voor de literaire succescarrière van haar charismatische man Joe. Hun pact zorgde voor een stevig huwelijk, maar Joan heeft haar breekpunt bereikt. De dag voordat haar man de Nobelprijs voor Literatuur krijgt uitgereikt, besluit ze een geheim te onthullen waardoor alles in één klap op losse schroeven komt te staan.
 
Glenn Close, Jonathan Pryce en Christian Slater spelen de hoofdrollen in The Wife, een spannend en stijlvol drama van Björn Runge (Happy End) naar de bestseller van Meg Wolitzer. De kritieken voor de vertolking van Glenn Close zijn juichend.

www.imaginefilm.nl

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie