Hoofdrol voor Sallie Harmsen in horrorfilm Moloch
19-04-2021 16:30:26 | Door: Saskia van Weert | hits: 2468 | Tags:

De cast voor de horrorfilm Moloch is bekend: Sallie Harmsen (Blade Runner 2049, Lucia de B.) speelt de hoofdrol. Naast haar zijn onder anderen Markoesa Hamer (Dokter Deen), Anneke Blok (SOOF, Nieuwe Buren), Fred Goessens (Flikken Rotterdam), Jack Wouterse (Baantjer, All Stars), Albert Secuur (Hollands Hoop) en Alexandre Willaume (Tomb Raider) in de film te zien.

Sallie Harmsen: "Dit is de eerste horrorfilm voor mij, en het is echt fantastisch om met Nico samen te werken aan dit sterke, indringende verhaal. Ik denk dat het een superspannende film gaat worden."

Moloch vertelt het verhaal van de jonge Betriek (Sallie Harmsen) die aan de rand van het veenmoeras woont. Als zij en haar familie op een avond worden aangevallen door een onbekende man, gaat ze op zoek naar een verklaring. Hoe meer ze graaft, hoe meer ze ervan overtuigd raakt dat er op haar wordt gejaagd door een oeroud wezen.

Moloch betekent het speelfilmdebuut van Nico van den Brink die samen met Daan Bakker ook het scenario heeft geschreven. De film wordt geproduceerd door Sabine Brian en Ronald Versteeg van NL Film. Todd Brown en Maxime Cottray van XYZ Films zijn executive producers. Moloch is mede tot stand gekomen in het kader van De Oversteek, middels dit project is VPRO aangesloten als co-producent.

Splendid Film brengt Moloch eind dit jaar uit in de bioscoop.

Beeld: Boris Suyderhoud

www.splendid-film.nl
www.nlfilm.tv

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie