Imagine vanaf september in Nederlandse bioscopen
14-08-2018 16:13:18 | Door: | hits: 2934 | Tags:

In september komt de film Imagine van John Lennon en Yoko Ono in een digitaal geremasterde versie uit in 40 bioscopen door heel Nederland. De film is een collage van kleur, geluid, dromen en realiteit. Speciaal voor deze bioscoopuitgave is er 15 minuten exclusief bonusmateriaal toegevoegd.

De film Imagine is geproduceerd en geregisseerd door John Lennon en Yoko Ono. Met gasten als George Harrison, Fred Astaire en Andy Warhol, creëren zij een wereld die qua verbeelding zo rijk en ontroerend is als de begeleidende muziek. Imagine is in 1972 gemaakt rond het gelijknamige album, waarvan ongetwijfeld het bekendste nummer de single Imagine is. In Nederland heeft deze hit steevast een notering in de hoogste regionen van de Top 2000 en in 2015 stond het zelfs op nummer 1.

John en Yoko's Imagine is speciaal voor deze heruitgave frame voor frame opgepoetst en geremasterd. Ook het geluid is voor de bioscoop geoptimaliseerd. Grammy Award winnaar Paul Hicks heeft het geluid opnieuw gemixt in het Dolby ATMOS en 7.1 surround.

Het exclusieve bonusmateriaal bevat John Lennon die twee nummers opvoert in de studio voor een groep gewaardeerde muzikanten, zoals de voormalige Beatle George Harrison. 

www.imaginefilmtickets.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie