De eerste interactieve film Late Shift exclusief bij Vue te zien
11-04-2017 09:21:12 | Door: | hits: 5762 | Tags:

De allereerste interactieve film ter wereld, Late Shift, is op dinsdag 25 april exclusief te zien bij Vue. Late Shift laat de kijker met behulp van een app bepalen wat het lot van de hoofdpersoon op het scherm zal zijn. De film breekt de grenzen van de traditionele film door het publiek de macht te geven over de talloze flexibele verhaallijnen en honderden beslissingen te nemen die leiden tot een van de zeven filmeindes.

Na vertoningen op exclusieve events in Londen en Zwitserland en diverse filmfestivals is ‘Late Shift’ op dinsdag 25 april te zien in Nederland, exclusief bij Vue. De film wordt die dag om 20:00 uur vertoond in Vue Alkmaar, Hilversum, Eindhoven, Kerkrade, Hoogeveen en Apeldoorn.

Late Shift is gebaseerd op een scenario van regisseur Tobias Weber en Michael R. Johnsen, auteur van Sherlock Holmes (Guy Ritchie, 2009). In de film spelen opkomende talenten Joe Sowerbutts (hoofdrol), Haruka Abe en Lily Travers evenals de Zwitserse acteur Joel Basman (The Monuments Men) en Richard Durden (From Paris with Love, Oliver Twist).

Matt, een slimme student, probeert zijn onschuld te bewijzen nadat hij wordt gedwongen om deel te nemen aan een gewaagde overval op een beroemd Londens veilinghuis. Hij probeert alles om de waarheid te achterhalen, maar wat zal het publiek doen als blijkt dat alles tegen Matt begint te werken?

Late Shift is Engels gesproken en heeft geen Nederlandse ondertiteling.

www.vuecinemas.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie