Jean Mineur Mediavision organiseert JMM Oscartoto 2018
16-02-2018 09:11:00 | Door: | hits: 2796 | Tags:

De 90-ste editie van de Academy Awards vindt plaats op 4 maart 2018 in Los Angeles. Zou Guillermo del Toro met zijn fantasy-sprookje The Shape of Water alle dertien nominaties innen? Of weten wellicht de twee genomineerde Nederlanders een felbegeerd beeldje binnen te slepen?

Jean Mineur Mediavision organiseert de JMM Oscartoto 2018 en heeft een prachtig prijzenpakket beschikbaar. De 1e prijs is een Disney arrangement voor 4 personen. De 2e prijs een gezellige 4DX filmavond voor 4 personen en verder nog een hoop bioscoopkaarten. Meer informatie over de toto is te vinden op de actiepagina JMM-Oscartoto-2018-Doe-mee-en-win.

Onder de kanshebbers van de filmprijzen zijn dit jaar twee Nederlanders die een nominatie ontvingen: Hoyte van Hoytema is genomineerd als beste cameraman voor Dunkirk en, heel verrassend, Arjen Tuiten heeft een nominatie in de categorie beste haar & make-up voor het drama Wonder.

En ja, Daniel Day-Lewis kreeg die nominatie voor Phantom Thread en daarmee vormt hij voor Gary Oldman (Darkest Hour), favoriet voor beste acteur, een serieuze bedreiging. Het is, naar eigen zeggen, zijn afscheidsrol en daar zullen veel Academy-leden gevoelig voor zijn.
Die bleken ook gevoelig voor de kritiek dat er recentelijk bij de Golden Gobes geen enkele vrouw als beste regisseur genomineerd werd. En dus is Greta Gerwig(Lady Bird) nu als enige vrouw een geduchte concurrente voor onder anderen Christopher Nolan, Guillermo del Toro en Paul Thomas Anderson.

Leuk om te vermelden: de voor een Oscar genomineerde korte animatiefilm Negative Space heeft een Nederlandse inbreng. De muziek en het geluidsontwerp is van Bram Meindersma, bekend van onder meer The Paradise Suite.

Denk jij te weten hoe de Oscar uitreiking gaat verlopen? Doe dan mee met de JMM Oscar toto.

www.jeanmineurmediavision.nl/oscartoto-2018    
www.jeanmineurmediavision.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie