Johnny Depp en rest cast en crew Pirates of the Caribbean: Salazar’s Revenge in Disneyland Paris
15-05-2017 10:40:06 | Door: | hits: 6184 | Tags:

De cast en crew van Pirates of the Caribbean: Salazar’s Revenge gingen op 14 mei van boord voor een galjoen dat was afgemeerd in het Disneyland Park voor de release van de nieuwe film. Het evenement, waarbij Johnny Depp, Brenton Thwaites, Kaya Scodelario, Orlando Bloom, Geoffrey Rush, Javier Bardem, regisseurs Joachim Ronning en Espen Sandberg en producent Jerry Bruckheimer aanwezig waren, vierde het wereldwijde filmfenomeen dat geïnspireerd is op de attractie Pirates of the Caribbean. Om de 25e verjaardag van Disneyland Paris te vieren heropent de attractie haar deuren op 24 juli met twee nieuwe scenes inclusief Jack Sparrow, die voor het eerst in Europa opduikt in een aantal van zijn passages.

Bij aankomst in het Disneyland Park werden de cast en crew met applaus onthaald door fans en andere beroemdheden. Na een show van 25 acrobaten en dansers die gekleed als spookzeelieden een zinkend schip begeleidden, kwamen de cast en crew op het podium om het publiek te begroeten en vragen te beantwoorden. Ze namen ook de tijd om handtekeningen uit te delen en selfies te maken met de fans, voordat zij als verrassing aanschoven bij de Europese première van de film in Gaumont Disney Village. Het evenement werd door middel van een live stream uitgezonden in een aantal IMAX-bioscopen in Europa.

Tijdens een Piratesweekend, dat deel uitmaakt van de festiviteiten voor de 25e verjaardag van Disneyland Paris, konden gasten groepjes muzikanten gekleed als piraten tegenkomen, deelnemen aan een tatoeageworkshops met de zee als thema en foto’s en selfies maken op nieuwe fotolocaties.

www.disneylandparis.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie