Jubileumconcert André Rieu live te zien in diverse bioscopen
14-04-2017 13:01:32 | Door: | hits: 7461 | Tags:

André Rieu, bij miljoenen bekend als 'De koning van de wals', is een van de populairste klassieke popartiesten ter wereld. Zijn legendarische jaarlijkse concert in Maastricht is steevast uitverkocht. Dit jaar is het precies dertig jaar geleden dat André Rieu het Johann Strauss Orkest in zijn thuisstad Maastricht oprichtte. Om dat te vieren wordt zijn energieke concert via satelliet op zaterdag 22 juli (20:00 uur) en zondag 23 juli (15:00 uur) in 60 bioscopen in heel Nederland vertoond.

Speciaal voor deze jubileumeditie is komiek en presentator André van Duin aangesteld als gastheer van 'André in Cinemas'. Exclusief voor de bioscoopbezoekers zal Van Duin zowel het voorprogramma verzorgen als een interview doen met André Rieu, zodra hij van het podium stapt. 

Het concert in Maastricht vindt plaats op het Vrijthof; dé plek waar de maestro zich in zijn element voelt. Samen met zijn 60-koppige Johann Strauss Orkest, sopranen, tenoren en bijzondere gasten zal Rieu zijn opwachting maken. Hij zorgt voor een onvergetelijke muzikale ervaring vol humor, plezier en emotie voor alle leeftijden. Behalve op het Vrijthof is dit muzikale feest tijdens André in Cinemas voor iedereen in heel Nederland te beleven!

André Rieu: "Toen ik het Johann Strauss Orkest in 1987 oprichtte, waren er slechts twaalf orkestleden - nu staan er meer dan zestig mensen op het podium. Hoewel er veel is veranderd, is één ding nooit veranderd: de vreugde van het samen spelen, of het nu in een kleine groep is of een groot orkest. We kijken allemaal uit naar de bijzondere voorstellingen in juli, waar we ons 30-jarige jubileum vieren. Het wordt gegarandeerd weer een onvergetelijke, magische avond en ik ben trots op het feit dat we met André in Cinemas het publiek in heel Nederland kunnen bereiken."

In de dertig jaar dat André Rieu's Johann Strauss Orkest bestaat, heeft het een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Van een klein groepje musici die repeteerden in het klaslokaal op de basisschool van Andrés zoon, tot stadions en concertgebouwen over de hele wereld. Ook de jaarlijkse bioscoopvoorstellingen zijn ware evenementen waar fans wereldwijd reikhalzend naar uitkijken. Vorig jaar brak André in Cinemas diverse records waaronder in Engeland, Ierland, Australië,  Denemarken, Mexico en Nederland.

www.andreincinemas.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie