Kinepolis Jaarbeurs extra locatie Nederlands Film Festival
14-08-2017 10:36:00 | Door: | hits: 4285 | Tags:

Tijdens de 37e editie van het Nederlands Film Festival vinden een aantal programma-onderdelen plaats bij Kinepolis Jaarbeurs. Onder meer films uit de NFF Debuutcompetitie, de Studentencompetitie en de avondprogramma's van NFF Gastprogrammeurs Guerrilla Games en Germaine de Randamie worden geprogrammeerd in de eerder dit jaar geopende megabioscoop. Binnen de Gouden Kalveren Loge worden de films vertoond die genomineerd zijn voor het Gouden Kalf voor Beste Film en Beste Lange Documentaire.

Jacqueline Aarts, Country Manager Box Office Sales en Marketing bij Kinepolis Nederland: "We dragen het NFF een warm hart toe. Het is dan ook een eer om met Kinepolis Jaarbeurs deel uit te maken van het festival en met de huisvesting van deze bijzondere programma-onderdelen talent op het doek te ondersteunen."

Kinepolis Jaarbeurs stelt meerdere zalen beschikbaar voor de programmering van het NFF. In de overige bioscoopzalen - het complex telt er in totaal 14 - gaat tijdens het festival de reguliere filmprogrammering gewoon door.

www.kinepolis.nl
www.filmfestival.nl

 

Lees ook: The Producers' Conference | 20 september | Nederlands Film Festival Utrecht

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie