Kinepolis en Disney lanceren Kleuterbios: Disney Junior Party
17-07-2017 14:07:00 | Door: | hits: 4411 | Tags:

Kinepolis Nederland en Disney slaan de handen ineen voor het concept Kleuterbios: Disney Junior Party. De eerste editie vindt plaats op zondag 27 augustus. Het concept komt voort uit een recente samenwerking tussen Kinepolis en Disney en zal elk kwartaal terugkeren.

Tijdens Kleuterbios: Disney Junior Party zijn verschillende afleveringen van Disney Junior te zien, waaronder minstens 1 nieuwe, niet eerder uitgezonden aflevering. Vanaf het bioscoopscherm spoort gastheer Mickey Mouse de zaal aan om mee te zingen en te dansen. Voor aanvang kan er gekleurd en geknutseld worden en na afloop krijgen alle kinderen een cadeautje en filmdiploma.


Op zondag 27 augustus vindt de eerste editie plaats van Kleuterbios: Disney Junior Party. De bezoekers kunnen kijken naar een aflevering van Mickey and the Roadster Racers, een aflevering van Lion Guard en een exclusieve aflevering van De Speelgoed Dokter.

Speciaal voor de jonge bezoekers wordt tijdens de Kleuterbios het geluid in de zaal iets gedempt en het zaallicht blijft gedeeltelijk aan.

www.kinepolis.nl
www.disneyjunior.disney.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie