Kinepolis toont Jurassic World Fallen Kingdom
18-04-2018 20:05:24 | Door: | hits: 3923 | Tags:

Jurassic World fans krijgen de komende maanden de ultieme dino-beleving voorgeschoteld door bioscoopketen Kinepolis. Niet alleen ondergaan de grootste complexen een visuele indoor transformatie, er zijn ook een drietal speciale events. 

Zo zie je het nieuwste deel, Jurassic World: Fallen Kingdom als eerste tijdens de voorpremière op 6 juni en kijk je op 9 juni beide delen achter elkaar met de Kinepolis Jurassic World Marathon. Kun je niet wachten? Herbeleef dan op 1 mei deel 1 tijdens de speciale Drive-in bioscoop bij Kinepolis Jaarbeurs.

 

6 juni | Voorpremière Jurassic World : Fallen Kingdom

In het bloedstollende tweede deel van Jurassic World volg je Owen en Claire die enkele jaren na de gebeurtenissen van 'Jurassic World' terugkeren naar Isla Nublar. Een vulkaan op het eiland dreigt uit te barsten en vormt een gevaar voor de overgebleven dinosaurussen. Lukt het om de overgebleven dino's op tijd te evacueren van het eiland?

9 juni | Kinepolis Jurassic World Marathon

Op 9 juni openen de poorten van Jurassic World opnieuw: in de speciale Kinepolis Marathon zie je Jurassic World en aansluitend het gloednieuwe tweede deel; Jurassic World: Fallen Kingdom.

1 mei | Jurassic World Drive-in bioscoop

Parkeer je auto op 1 mei voor Kinepolis Jaarbeurs Utrecht en kijk samen met je geliefde of je vrienden het eerste deel van Jurassic World op het witte doek. In samenwerking met Veronica lanceert de bioscoopketen met deze spannende Drive-in bioscoop de welbekende Meimaand Filmmaand van de televisiezender. 

kinepolis.nl/jurassicworld

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie