Know Before You Go eigen videoserie Pathé
03-05-2022 13:16:00 | Door: Joke Heikens | hits: 1354 | Tags:

Als je Rocky 35 wilt kijken, maar niet meer goed weet wat er in Rocky 1 tot en met 34 speelde, praat Pathé je bij. Presentator Noah Zeeuw vertelt wat er voorheen gebeurde in de Pathé-bioscoop waar deze Know Before You Go-reels van een paar minuten zijn opgenomen.

De eerste reel praat je bij voor de film Doctor strange in the Multiverse of Madness en die is op de TikTok, Instagram en YouTube-accounts van Pathé geplaatst. 

De volgende films waarvoor Know Before You Go video’s worden gemaakt zijn onder meer Top Gun: Maverick en Jurassic World: Dominion. 

Doron Kurz, commercieel directeur van Pathé: "Er komen steeds meer prequels en sequels van bekende films uit. De Know Before You Go video’s helpen onze bezoekers om op luchtige wijze in vogelvlucht weer helemaal up-to-date te zijn en zo onbezorgd de bioscoop in te stappen. Noah is een vertrouwd gezicht voor de Pathé-bezoeker en daarom de perfecte persoon om deze serie mee te creëren."

Noah Zeeuw: “Sinds de volledige opening van de bioscopen komen er in een rap tempo veel films uit, waaronder een hoop prequels en sequels. In de Know Before You Go-serie gebruik ik mijn kennis en enthousiasme om filmliefhebbers in no-time klaar te stomen voordat ze de nieuwe film gaan kijken. Ik ben er onwijs trots op om deze samen met Pathé te mogen maken en bezoekers te adviseren voor de beste filmbeleving.” 

www.pathe.nl

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie