Likes zijn binnen, Christiaan Kuyvenhoven nodigt Kevin Spacey uit
27-07-2017 15:06:00 | Door: | hits: 3563 | Tags:

Acht weken geleden startte theaterproducent en Radio4-presentator Christiaan Kuyvenhoven de Facebookpagina Kevin in Carré. Doel: zo’n 20.000 likes behalen om Kevin Spacey uit te nodigen om zijn solo-voorstelling Clarence Darrow in Carré te komen spelen. Inmiddels heeft Kuyvenhoven hem de uitnodiging namens alle pagina-likers gestuurd.

Spacey is beroemd geworden met films als American Beauty en The Usual Suspects. Voor beide won hij een Oscar. Afgelopen mei ging het vijfde seizoen van de Netflix-hit House of Cards in première en presenteerde Spacey de Tony Awards in New York. Momenteel is hij in de bioscopen te zien in de zomerhit Baby Driver. Tussen 2003 en 2015 was Spacey directeur van het theater The Old Vic in Londen, waar hij onder meer de solo-voorstelling Clarence Darrow speelde. Kuyvenhoven bezocht de voorstelling en wist meteen dat hij Spacey naar Nederland wilde halen. Ook over de locatie hoefde hij niet lang na te denken: Koninklijk Theater Carré in Amsterdam. 

Acht weken geleden opende hij daarom de FB-pagina www.facebook.com/kevinincarre met als doel zo’n 20.000 likes te behalen, ruimt 10 keer een virtueel uitverkocht Carré.

Het contact met Spaceys management is inmiddels gelegd. Zij geven aan het initiatief erg sympathiek te vinden en het voor de toekomst zullen overwegen.

www.christiaankuyvenhoven.com
www.kevinspacey.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie