Limburgse filmhuizen komen met gezamenlijke campagne
04-06-2021 17:38:00 | Door: David de Jong | hits: 1723 | Tags:

De filmhuizen in Heerlen, Maastricht, Sittard-Geleen, Roermond en Venlo slaan de handen ineen voor een gezamenlijke campagne om filmminnend Limburg weer van harte welkom te heten. De campagne bestaat uit een film en een bijbehorende lokale socialmediacampagne die zijn ontwikkeld door filmmakers Janneke Swinkels en Tim Frijsinger uit Maastricht, voorzien van speciaal voor de film gecomponeerde muziek door Tim Coenen uit Heythuysen.

Met films als Jim Taihuttu's De Oost, Oscarwinnaar Nomadland. het Nederlandse oorlogsspektakel De Slag om de Schelde en met aankomende titels als Quo Vadis, Aida? (over de genocide in Srebrenica),The Father met Anthony Hopkins en muziekfilms over Frank Zappa, David Byrne, Tina Turner, The Beatles, Paolo Conte, Prince en Charles Aznavour gaan de filmtheaters een inhoudelijk sterke en muzikale zomer tegemoet.

De muziek bij de film voor de filmhuizen is gecomponeerd door Tim Coenen uit Heythuysen (nu woonachtig in Utrecht). Als arrangeur werkte hij onder meer samen met het Gustav Klimt String Quartet en A Balladeer.

www.lumiere.nl
www.filmhuisdespiegel.nl
www.dedomijnen.nl
www.ecicultuur.nl
www.nieuwescene.nl
www.murmuranimation.nl

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie