Lumière lanceert digitaal platform lumiereseries.com
27-06-2017 12:19:00 | Door: | hits: 6165 | Tags:

Lumière lanceert met lumiereseries.com een digitaal alternatief voor haar eigen dvd- en Blu-rayreleases. Lumiereseries.com is een EST-platform waarop je Lumièreseries digitaal kunt aankopen en onmiddellijk kunt bekijken in HD-kwaliteit. Om de kijkervaring te optimaliseren wordt het platform ondersteund met een app voor zowel iOS als Android. De app maakt het enerzijds mogelijk mobiel series te kijken op je tablet of smartphone en anderzijds kun je vanuit de app ook Airplayen of Chromecasten naar je televisietoestel. Een aangekochte serie blijft toegankelijk in Mijn Series en is onbeperkt te bekijken in België en Nederland (binnenkort ook wereldwijd). 

Wachten op een televisie-uitzending of een andere digitale speler om bij te zijn met het nieuwste uit de Lumièrecatalogus is vanaf nu verleden tijd. Simultaan met de dvd/Blu-rayrelease is een serie voortaan ook online op lumiereseries.com te koop.

Momenteel staan er twintig series (34 seizoenen) op het platform, goed voor 291 afleveringen. Er is gekozen voor de sterkste series van het afgelopen jaar, aangevuld met de voorgaande seizoenen van die series. Het aanbod wordt maandelijks uitgebreid. De eerste twintig minuten van elk eerste seizoen zijn gratis te bekijken.

Het startaanbod op lumiereseries.com bestaat uit Follow the Money, Dicte, Nobel, The Young Pope, Thicker than Water, The Fall, Mammon, Acquitted, Midnight Sun, Trapped, Occupied, The Legacy, Gomorra, Springvloed, 1992, The Team, The Bridge, The Code, Beck en Rebecka Martinsson.

www.lumiereseries.com
www.lumiere.be/nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie