M2Media verzorgt mediacampagne Dutch Filmworks' Bankier van het Verzet
12-02-2018 14:04:00 | Door: | hits: 3640 | Tags:

M2Media gaat de volledige mediacampagne verzorgen omtrent de lancering en promotie van de Nederlandse speelfilm Bankier van het Verzet van Dutch Filmworks. 

Jeffrey Prenger, marketingmanager van Dutch Filmworks: "We hebben vooral voor M2Media gekozen vanwege de goede naam en het complete dienstenaanbod. We kunnen nu alles onder één dak onderbrengen en dat biedt veel voordelen. Het Insights-team van M2Media geeft ons bovendien extra inzicht in onze doelgroepen en maakt het plaatje helemaal af."

Han Roode, Head of Strategy van M2Media: "Dutch Filmworks is de grootste onafhankelijke filmdistributeur in de Benelux met een ijzersterk imago. Logisch dat we het geweldig vinden dat we voor zo'n organisatie mogen werken!"

Bankier van het Verzet, met Barry Atsma, Jacob Derwig en Pierre Bokma in de hoofdrollen, vertelt het waargebeurde verhaal van bankier Walraven van Hall en Nederlands' grootste verzetsdaad die lang werd verzwegen. Op 5 maart gaat de film in première en vanaf 8 maart is het in de Nederlandse bioscopen te zien.

www.m2media.nl
www.dutchfilmworks.nl


Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie