MassiveMusic producer debuteert met Mirror War
09-11-2017 13:13:00 | Door: | hits: 3030 | Tags:

Isabelle Hauschildt, artiest, schrijfster, muzikant en muziekproducer bij MassiveMusic, studeert dit jaar af aan de Minerva Academy for Popculture met haar 45 minuten durende Music/Arthouse film Mirror War. 

Mirror War is een autobiografisch verhaal dat gaat over emotionele groei en de weg naar onvoorwaardelijke liefde. Zaterdag 11 november is de première, waarbij Hauschildt groots uitpakt met een full-on-live experience met muziek en projectie in Casco, Amsterdam-Noord.

Als jong meisje begon Hauschildt met het combineren van beeld en geluid, waarna deze passie voor teksten uitgroeide tot het schrijven van gedichten dat uiteindelijk leidde tot het schrijven van songs. Nu komt deze creativiteit en passie voor beeld en geluid samen in Mirror War. 

Mirror War laat je opnieuw kennis maken met je innerlijke kind. De autobiografische artfilm en tevens muzikale reis is een zoektocht naar verlichting, een verhaal over het overwinnen van onze angsten en het vieren van onze krachten. De film gaat over het herbeleven van negatieve ervaringen en het doorbreken van de daarbij horende vastgeroeste patronen. Over de emotionele ontwikkeling die het analyseren van onze reacties en emoties met zich meebrengt en over de empathie die we daardoor voor onszelf en anderen krijgen. 

Het belooft een bijzondere avond te worden, waarbij nog een beperkt aantal kaarten in omloop zijn. De film en muziek zullen vanaf 11 januari 2018 ook online te horen en zien zijn.

Credits:
Concept and film: ELEVEN | Music: Isabelle Hauschildt aka Eleven & Rijnmar de Goede aka Rico Dean | Director: Isabelle Hauschildt, Jonathan Sipkema, Tim Zweistra

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie