Miljoenste bezoeker No Time To Die in Pathé Amsterdam Noord
25-10-2021 09:53:00 | Door: Saskia van Weert | hits: 2255 | Tags:

Drie weken na de première is de miljoenste bezoeker van No Time To Die in Nederland verwelkomd bij Pathé Amsterdam Noord. Ook heeft de film de hoogste opbrengst in de eerste drie weken van alle eerdere James Bond-titels, aldus de bioscoopketen.

Bijna de helft van alle bezoekers van No Time To Die werden ontvangen bij de 30 Pathé bioscopen. Barry Meijer werd tijdens zijn bezoek met zijn vrouw en twee zonen verrast met het bericht dat hij de miljoenste bezoeker van de 25e James Bond-titel is. Theatermanager Berry Westen van Pathé Amsterdam Noord overhandigde de blije Barry en zijn familie een mooie bos bloemen én een Pathé Unlimited pas.

Barry Meijer: “Dit had ik niet verwacht, wat een verrassing! Wij kijken heel erg uit naar de film en wij zijn maar al te blij met het Unlimited abonnement.”

Pathé en Universal Pictures International Netherlands bedanken de miljoen bezoekers die No Time To Die hebben bezocht in één van de 30 Pathé-theaters en overige bioscopen in Nederland. Dit is de eerste filmtitel die sinds de coronacrisis de miljoen bezoekers in Nederland heeft behaald.

Foto: Pathé

www.pathe.nl

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie