NBF, NFF en FilmForward lanceren AV-Agenda
04-06-2021 13:02:53 | Door: David de Jong | hits: 1967 | Tags:

Op 1 juni hebben het Nederlands Film Festival (NFF), de Nederlandse Beroepsvereniging van Film- en tv-makers (NBF) en FilmFoward een gezamenlijke evenementenagenda gelancered onder de naam AV-Agenda.nl

De bedoeling is daarmee één overzicht te creëren van alle Nederlandse activiteiten voor zowel audiovisuele professionals als organisaties. De agenda is een fusie van bestaande agenda's waaronder de NBF Sectoragenda. Via de AV-Agenda plaatsen Nederlandse brancheorganisaties makkelijk en snel hun activiteiten.

Eind 2020 sloegen het NFF, NBF en FilmForward de handen ineen voor de oprichting van een gezamenlijk evenementenagenda voor de hele audiovisuele sector. Een agenda met bijeenkomsten van vakverenigingen, talentontwikkelingsprogramma’s, festivaldata, deadlines van fondsen en andere relevante activiteiten. Door alle activiteiten te bundelen op een nieuwe en onafhankelijke website, ontstaat er een totaaloverzicht dat een brug slaat tussen alle brancheorganisaties, industrie-programma’s en andere aanbieders. 

Alle vakverenigingen, brancheorganisaties, fondsen, omroepen, festivals, broedplaatsen en andere sector-gerelateerde organisaties worden gevraagd hun activiteiten toe te voegen via een formulier op de website. Daarnaast wordt alle organisaties de mogelijkheid geboden om de agenda (of een selectie daarvan) op te nemen op de eigen website.  

www.av-agenda.nl
www.filmfestival.nl
www.nbf.nl
www.filmforward.nl

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie