NFF Extended organiseert interactief evenement over coronavirusprotocol
10-06-2020 14:17:00 | Door: David de Jong | hits: 2195 | Tags:

NFF Extended organiseert samen met de Nederlandse Audiovisuele Producenten Alliantie (NAPA), de Vereniging van Nederlandse Content Producenten (NCP) en de Dutch Academy for Film (DAFF) een interactief online evenement over het onlangs ingevoerde coronavirusprotocol voor de audiovisuele sector. Dit zal op woensdag 17 juni van 16:00 tot 17:00 uur plaatsvinden. NFF Extended is gratis toegankelijk. Aanmelden is verplicht.

In het webinar wordt antwoord gegeven op vragen als Hoe moet je het protocol lezen?, Wat zijn de belangrijkste gevolgen? en Wat zijn de ervaringen tot nu toe?

De nieuwe regelgeving wordt besproken vanuit de diverse disciplines. Moderator Joost de Vries spreekt onder meer met Manoushka Zeegelaar (ACT), Guido van Gennep (NSC) en Doreen Boonekamp (voorzitter werkgroep COVID-19-protocol) over de praktijk van het protocol.

Producent Joost de Vries is eigenaar van productiebedrijf An Original Picture, managing director van post production trainingsprogramma Amsterdam Post Lab en kwartiermaker van de Ontwikkelinstelling Film en Audio Visuele Media.

Manoushka Zeegelaar Breeveld is actrice, zangeres en schrijfster en was te zien in onder meer De Libi, Tom Adelaar, Sonny Boy, Noord/Zuid en Kleine IJstijd en speelde in voorstellingen van Orkater, Bijlmer Parktheater en Urban Myth. Guido van Gennep is werkzaam als cameraman van speelfilms, commercials en videoclips, waaronder Tonio, Oorlogswinter, Suskind en Petticoat.

Doreen Boonekamp is als zelfstandig consultant internationaal en in Nederland actief in diverse bestuurs- en adviesfuncties, en onder meer directeur-bestuurder ad interim bij het Nederlands Film Festival voorzitter van de OMC-Group of Member States’ Experts on Co-production en voorzitter van de werkgroep die het COVID-19-protocol heeft opgesteld.


www.filmfestival.nl/extendedVolg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie