Najib Amhali, Peter Aerts en Precious Bostelaar in nieuwe familiefilm De FamilieSlim
06-09-2017 08:48:00 | Door: | hits: 5722 | Tags:

Najib Amhali, kickbokser Peter Aerts en de 13-jarige Precious Bostelaar spelen in de nieuwe Nederlandse familiefilm De Familie Slim.

De film gaat over een uitvindersgezin waarvan de jongste zoon Max zich het buitenbeentje voelt van de familie, zijn uitvindingen mislukken altijd.

Wanneer zijn ouders en zus ontvoerd worden door Teslison tijdens een groot uitvindersfestival moet Max alles op alles zetten om hen te redden met een uitvinding die werkt…

Najib gaat de rol spelen van Elon Teslison, de grote aartsrivaal van de familie Slim. The Dutch Lumberjack Peter kruipt in de rol van Ludolf, zijn beresterke handlanger.

Precious speelt Aiza, een vriendinnetje van Max, die enkele geheimen met zich meedraagt. Op korte termijn wordt bekend gemaakt wie de Familie Slim gaat spelen. 

De film wordt geregisseerd door Roy Poortmans en wordt vanaf 6 december in de bioscoop uitgebracht door Just Film Distribution.

Najib: ‘Heel veel zin om in deze familiefilm te gaan spelen. Ik heb nu zelf twee kleine kinderen en zij vinden het fantastisch dat papa in een film gaat spelen die in de bioscoop komt.’
 

De Familie Slim wordt geproduceerd door Just Productions en Gates Pictures. De regie is in handen van Roy Poortmans. Het scenario is geschreven door Sander de Regt. De film wordt gedistribueerd door Just Film Distribution (Fashion Chicks, Heksen Bestaan Niet, Spokenjagers).

www.justproductions.nl

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie