Nationale Postcode Loterij hoofdpartner Movies that Matter
01-03-2019 09:47:05 | Door: | hits: 2391 | Tags:

De Nationale Postcode Loterij wordt, naast Amnesty International, de hoofdpartner van Movies that Matter. De bekendmaking van de schenking aan Movies that Matter is gedaan in aanloop naar het Goed Geld Gala van de Postcode Loterij op 4 maart. Movies that Matter gaat de jaarlijkse schenking inzetten voor filmeducatie, het ondersteunen van internationale mensenrechtenfilmfestivals en het genereren van impact met het jaarlijkse Movies that Matter Festival in Den Haag, waarvan het volledige filmprogramma vandaag online staat. 

Ali Remmelts, zakelijk directeur Movies that Matter: "Films kunnen je ontroeren, boos maken, aan het denken zetten. In een polariserend tijdgewricht als nu is het hard nodig om nuance en duiding te bieden, in het belang van mensenrechten, vrijheid, democratie en een duurzame samenleving. Dat we een jaarlijkse vaste bijdrage ontvangen zien we als fantastische erkenning voor hetgeen we de afgelopen twaalf jaar hebben opgebouwd én als enorme steun in de rug voor de toekomst. Dank aan alle deelnemers van de Postcode Loterij!”

Movies that Matter gelooft in de kracht van cinema als instrument om menselijke waardigheid onder de aandacht te brengen en onverschilligheid te bestrijden. Daarom organiseert de stichting jaarlijks een internationaal film- en debatfestival in Den Haag, zijn festivalfilms in bioscopen door het hele land én online te zien en organiseert zij filmevents in opdracht van tal van organisaties. 

Movies that Matter Festival 2019 vindt plaats van vrijdag 22 tot en met zaterdag 30 maart in Filmhuis Den Haag en Theater aan het Spui in Den Haag. Het volledige programma staat online, de kaartverkoop start op 7 maart. 

www.moviesthatmatter.nl    
www.postcodeloterij.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie