Originele Yoda uit Star Wars-trilogie in Nederland
26-09-2017 11:18:19 | Door: | hits: 4132 | Tags:

De originele Yoda uit de Star Wars-trilogie is aangekomen in Nederland. Popfotograaf William Rutten mocht samen met Karine Chartrand (Production Director GSM Project) Yoda uitpakken voor de tentoonstelling Star Wars Identities. Vanaf 30 september is het beroemde karakter met meer dan 200 andere originele rekwisieten, modellen, kostuums en illustraties uit de Star Wars-films te zien in de expositiehal van Pathé CineMec Utrecht.

Achtergrond

Al bijna veertig jaar volgt publiek over de hele wereld het leven van Luke en Anakin Skywalker, de Jedi helden uit een galaxy far, far away. De tentoonstelling Star Wars Identities werd ontwikkeld en geproduceerd door X3 Productionsuit Montréal in samenwerking met Lucasfilm Ltd. en maakt gebruik van de uitgebreide collectie van het Lucas Museum of Narrative Art om de wetenschap van onze eigen identiteit te doorgronden via de personages uit Star Wars. Bezoekers herontdekken deze  personages en verkennen tegelijk hun eigen identiteit door één vraag: what forces shape you?

Star Wars Identities: The Exhibition

Locatie: naast Pathé CineMec – Utrecht (Berlijnplein 100, Utrecht)
Datum: Van 30 september 2017 tot en met 11 maart 2018
Tickets: Vanaf 16 euro(excl. servicekosten)

Audiotour en de RFID-polsband zijn inbegrepen bij het ticket en worden uitgedeeld voordat men de tentoonstelling betreedt. Er wordt gewerkt met entree-tickets met tijdslots, de laatste toegang is een half uur voor sluitingstijd.

Foto: Livecrowd Nederland | Jikke Patist

www.starwarsidentities.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie