Parool Film Fest te zien in vier bioscopen in Amsterdam
24-09-2018 13:29:45 | Door: | hits: 3403 | Tags:

Paff heeft de ambitie om de komende jaren uit te groeien tot een breed podium voor kwaliteitsfilms. Op het festival zijn buitenlandse en Nederlandse speelfilms te zien evenals animatiefilms en documentaires die tijdens Paff hun Nederlandse première beleven. Veel van de films zijn of worden geselecteerd op de filmfestivals van Berlijn, Cannes, Venetië en Toronto.

Tijdens Paff vinden dagelijks talkshows plaats en er zijn publieke interviews met regisseurs en acteurs. Het festival is bedoeld om de kracht van film als kunstvorm te onderstrepen.

Ronald Ockhuysen, hoofdredacteur van Het Parool: "Net als serieuze journalistiek is film in staat om inzichten te bieden en grote verhalen behapbaar te maken. Paff moet een plek worden waar het publiek de hectiek van alledag kan ontvluchten en waar tegelijk antwoorden worden gegeven op vragen over onbekende werelden en overtuigingen."

Paff wordt geleid door een bestuur. Daarin hebben Vanessa Henneman (Henneman Agency), Julius Minnaar (Stichting Het Nieuwe Parool), Pim Hermeling (September Film) en Ronald Ockhuysen (Het Parool) zitting.

PAFF vindt plaats van 10 tot 14 oktober in het Ketelhuis, Studio K, Cinecenter en FC Hyena. 

www.paff.nl
www.persgroep.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie