Pathé De Kuip ontvangt 100.000ste bezoeker voor 4DX
26-03-2018 09:24:00 | Door: | hits: 3838 | Tags:

In december opende Pathé in Pathé De Munt en Pathé De Kuip de eerste 4DX-zalen in Nederland. Het publiek is enthousiast over de vierdimensionale bioscoopervaring. De zalen zijn vrijwel voortdurend uitverkocht. Daarom aan Pathé De Kuip de eer om vandaag al de 100.000ste 4DX-bezoeker te mogen ontvangen.
 
Pathé is het enige bioscoopconcern in Nederland dat 4DX vertoont, in Pathé De Kuip (Rotterdam) en Pathé De Munt (Amsterdam). Pathé biedt naast 4DX ook IMAX en Dolby Cinema.  

Het systeem brengt de bioscoopervaring met de nieuwste technieken naar een hoger, vierdimensionaal niveau. Twintig effecten – bewegende stoelen, weersimulaties en geuren – lopen synchroon met de actie op het scherm en geven de bioscoopbezoeker bijvoorbeeld een gevoel van door de regen lopen, vliegen of duiken.

De twee zalen zijn vrijwel voortdurend uitverkocht. De Top 3 van best bezochte 4DX-films sinds de start in december zijn Black Panther, Star Wars: The Last Jedi en Jumanji: Welcome to the Jungle. Binnenkort draaien in Pathé De Kuip en Pathé De Munt de 4DX-films Ready Player One (vanaf 29 maart) en Avengers: Infinity War (25 april).
 
www.pathe.nl

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie