Pathé Thuis kiest voor LEWIS
25-04-2018 17:38:00 | Door: | hits: 4077 | Tags:

LEWIS werkt voor de Nederlandse video-on-demand dienst Pathé Thuis. Pathé Thuis biedt alle films aan die uit de bioscoop zijn. LEWIS is ingeschakeld om de naamsbekendheid van Pathé Thuis te vergroten.

In de snelgroeiende markt van streamingdiensten heeft Pathé Thuis een stevige en unieke positie verworven. Momenteel hebben 1,4 miljoen Nederlanders een account bij Pathé Thuis. Pathé Thuis is een Transactional Video on Demand (TVOD) dienst met een sterke lokale focus. Klanten rekenen per film af en er is geen sprake van een abonnementsvorm, waardoor het gebruik gemakkelijk en laagdrempelig is. 

LEWIS werkt samen met Pathé Thuis aan een campagne die het platform zichtbaar maakt als de lokale en innovatieve video-on-demand-dienst met het meest actuele filmaanbod. Het onder de aandacht brengen van het meest recente aanbod van Pathé Thuis is een belangrijke doelstelling van de campagne.

Thomas van de Weerd, managing director en medeoprichter van Pathé Thuis: "LEWIS wist ons te overtuigen door de gevestigde trackrecord in de entertainment branche en de creatieve en frisse ideeën. Het enthousiaste team gaf uiteindelijk de doorslag."

Vera Kops, General Manager van LEWIS Nederland: "Pathé Thuis is een perfecte naam om toe te voegen aan ons portfolio met entertainment-merken. We hadden inmiddels al veel ervaring op het gebied van films en series en werken graag samen met media en influencers op dit gebied. Daar kan Pathé Thuis nu ook de vruchten van gaan plukken."

www.teamlewis.com
www.pathe-thuis.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie