Pathé de Kuip organiseert gratis evenement tijdens de voorpremière van Fast & Furious 8
11-04-2017 10:30:49 | Door: | hits: 7277 | Tags:

Bij de voorpremière van Fast & Furious 8 op woensdag 12 april organiseert Pathé De Kuip – in samenwerking met Streetgasm, Autogespot, Kalfsbeek BMW en Hollywood Café – een gratis evenement met zestig exclusieve (sport)auto’s, vier pitspoezen en een DJ. 

Woensdag 12 april staat Pathé De Kuip geheel in het teken van de voorpremière van het actiespektakel Fast & Furious 8. Voor de Rotterdamse bioscoop kun je je de hele dag vergapen aan zestig exclusieve (sport)auto’s van onder meer Bugatti (drie Veyrons!), Ferrari, Mercedes, Aston Martin en Lamborghini. Vier pitspoezen houden de prachtexemplaren in de gaten. Ook het nabijgelegen Hollywood Café De Kuip staat geheel in het teken van het achtste Fast & Furious-spektakel met onder meer een DJ en hostessen.

Fast & Furious 8 
Nu Dom en Letty op huwelijksreis zijn, Brian en Mia met vervroegd pensioen en de rest van de crew is vrijgesproken, dreigen voor de leden van het team normale levens. Maar een mysterieuze vrouw verleidt Dom terug te keren naar het misdaadleven en zorgt dat de vriendschap van de groep op de proef wordt gesteld. Onze elite-eenheid racet van de Cubaanse kust naar de straten van New York en de ijsvlaktes van de Barentszzee om een levensgevaarlijke anarchist af te stoppen en de man die hen tot een familie maakte, thuis te brengen. Topspektakel in het achtste deel van de populaire Fast & Furious-reeks met Vin Diesel, Dwayne Johnson, Jason Statham, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Helen Mirren en Charlize Theron.