Pathé introduceert Pathé Privé: een besloten filmvoorstelling
10-06-2020 15:43:00 | Door: David de Jong | hits: 2975 | Tags:

Pathé introduceert Pathé Privé waarmee bezoekers een zaal kunnen afhuren en samen met hun eigen gezelschap een film naar keuze kunnen bekijken.

Doron Kurz, commercieel directeur Pathé: "Vanuit onze evenemententak verhuurt Pathé al jaren privézalen aan bedrijven. Steeds vaker kregen wij het verzoek of dit ook mogelijk is voor particulieren. In deze periode is de behoefte om met een eigen privégezelschap naar de film te gaan nog groter geworden. Doordat we nu te maken hebben met de 1,5-meter-maatregelen in onze bioscopen en daardoor een beperkte capaciteit hebben, is Pathé Privé ook bereikbaar geworden voor onze particuliere bezoekers. Onze bezoekers weten ons overigens al sinds 1 juni alweer in groten getale te vinden. In de bioscoop een film kijken is de ultieme beleving en dit kan nu ook exclusief samen met je vrienden of familie."

Pathé Privé is mogelijk vanaf 19 euro per persoon (uitgaande van een reguliere 2D-film) waarbij de maximum capaciteit per bioscoopzaal voor een Pathé Privé voorstelling moet worden afgenomen. Daarmee is het mogelijk een kleine zaal af te huren in bijvoorbeeld het Amsterdamse Tuschinski voor 16 personen voor bijvoorbeeld 304 euro. In Tilburg is dit al voor 11 personen mogelijk voor 209 euro.

Het arrangement is inclusief een frisdrank en popcorn. De maximumcapaciteit is afhankelijk per zaal. De zalen hebben tot 1 juli 2020 een maximumcapaciteit tot 30 personen en vanaf 1 juli 2020 een maximumcapaciteit tot 100 personen. Bezoekers kiezen zelf hun film uit de films die op dat moment in de bioscopen draaien.

www.pathe.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie