Pathé lanceert vernieuwde app voor Android en Vriendenlijst
14-04-2017 12:21:07 | Door: | hits: 6957 | Tags:

Pathé heeft een nieuwe app gelanceerd voor Android. De belangrijkste nieuwe feature is de Vriendenlijst. Hiermee kunnen Filmbuddies elkaar toevoegen en wordt het bestellen met meerdere Pathé Unlimited passen, een wens van veel pashouders, veel eenvoudiger. Ook gebruikers zonder een Pathé Unlimited pas kunnen met deze nieuwe feature onderling tickets doorsturen. De nieuwe Android app heeft bovendien een volledig nieuw design en nieuwe features zoals de Watchlist, die eerder succesvol werd gelanceerd voor iOS en Pathe.nl. De Vriendenlijst is ook toegevoegd aan de geüpdate versie van de iOS app.

Met de Pathé App weet je altijd welke films op dat moment draaien bij Pathé en CineMec. Je kunt er eenvoudig je tickets mee bestellen voor je favoriete bioscoop en je hebt de bestelde tickets altijd bij je in de app. Pathé Unlimited abonnees kunnen met de app bovendien direct gebruik maken van hun digitale pas en met de nieuwe Vriendenlijst filmbuddies selecteren bij het bestellen. Met de Watchlist ben je altijd op de hoogte van verwachte films en via de app heb je toegang tot de Pathé Filmdatabase vol informatie over de nieuwste films, trailers en exclusieve interviews.

Nieuw bij Pathé App, Android 4.0

- Mijn Vrienden: sla je vaste filmbuddies op in je account en je kunt direct hun Pathé Unlimited passen kiezen bij bestellingen en de bevestiging doorsturen
- Volledig nieuw design
- Nieuw tijden- en ticketsoverzicht, aangepast op basis van je favoriete bioscopen
- Je digitale Pathé Unlimited pas is nu altijd beschikbaar vanaf het bovenmenu
- Sla films op in je Watchlist en je ontvangt een mailtje zodra de ticketverkoop start

Nieuw bij Pathé App, iOS versie 3.2

- Mijn Vrienden: sla je vaste filmbuddies op in je account en je kunt direct hun Pathé Unlimited passen kiezen bij bestellingen en de bevestiging doorsturen
- Nieuwe betaalmethoden: Bunq, Sofort, Giropay, Bancontact

Tickets kun je bestellen voor alle Pathé en CineMec bioscopen in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Amersfoort, Arnhem, Breda, Delft, Ede, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Helmond, Maastricht, Nijmegen, Tilburg, Utrecht, Zaandam en Zwolle. 

www.pathe.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie