Pathé komt met zomercampagne
25-07-2019 14:49:00 | Door: David de Jong | hits: 3745 | Tags:

Pathé is met een zomercampagne gestart, en gaat de uitdaging aan met de boodschap dat Pathé het leukste uitje is deze zomer en dat met zon of regen, Pathé het coolste uitje is om te doen.
 
In de zomerperiode loopt bioscoopbezoek door hogere temperaturen iets terug vergeleken met de rest van het jaar. De sociale norm claimt dat men buiten moet genieten van het mooie weer, en het voelt voor velen tegennatuurlijk om met 25 graden in het donker te zitten. Een bezoekje aan de bios is dan niet het eerste waar je aan denkt als vrijetijdsbesteding. De zomercampagne van Pathé gaat hier met een knipoog op in met de claim dat veel zomerse uitjes, zoals de dierentuin, pretpark en strand, ook bij hen in de bioscoop te beleven zijn.

Susanne Damen, Manager Brand & Communications bij Pathé: “Bij ons vind je de allerlangste achtbaan in de 4DX-zalen, het engste spookhuis bij een vertoning van Annabelle Comes Home en kun je  naar Hollywood met Once Upon a Time in Hollywood. En niet alleen valt van deze bijzondere avonturen last-minute te genieten, maar tevens in een coole omgeving met een constante temperatuur van ongeveer 19 graden. Of het nu buiten regent of tropisch warm is, Pathé is elke dag weer de ideale zomerbestemming voor jong en oud."
 
De uitingen zijn te zien via online bannering op weer- en informatiesites zoals nu.nl, dagjeweg.nl en weeronline.nl, maar ook als branded content bij titels van DPG Media/De Persgroep. In de steden Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven, Tilburg, Den Haag en Arnhem is een DOOH-campagne live gegaan die is gericht op de IMAX-beleving, met aanvullend in alle Pathé-steden OOH-inkoop van abri’s. Verder zijn de uitingen uiteraard ook te vinden op de Pathé social kanalen en in de theaters. 

Credits:

Strategie: Pathé: Susanne Damen, Yvet Berendsen | Mediabureau’s: UM en Oogst | Vormgeving: Onze Kapel | Social: Yune

www.pathe.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie