Pathé vertoont Eredivisiewedstrijden live in de bioscoop
09-09-2020 08:36:00 | Door: Pie Kamau | hits: 1883 | Tags:

Voor voetbalfans die door de coronamaatregelen nu niet meer hun favoriete club in het stadion kunnen zien, biedt Pathé de mogelijkheid deze in de bioscoop te zien. In de 10 bioscopen van Pathé die gevestigd zijn in steden met Eredivisieclubs worden vanaf zaterdag 12 september 2020 wekelijks de wedstrijden van de clubs uit die stad vertoond. Zo kunnen voetballiefhebbers toch samen met andere fans hun favoriete club live zien. 

Pathé vertoonde in de voorgaande jaren vaker populaire voetbalwedstrijden, zoals de finales van de Johan Cruijff-schaal, Champions League, EK’s en WK’s. De Eredivisiewedstrijden zijn nog nooit eerder op deze grote schaal vertoond.

Doron Kurz, commercieel directeur Pathé: “In deze bijzondere tijd waarin veel grote evenementen niet doorgaan of door minder mensen mogen worden bezocht, kunnen wij film-, muziek- en sportliefhebbers toch een unieke ervaring in een veilige 1,5 meter setting bieden. Zo streamden wij deze zomer al concerten en dj sets, en nu komen daar met dank aan FOX Sports ook de live Eredivisiewedstrijden bij. Voetballiefhebbers kunnen op deze manier toch samen met andere fans hun favoriete club steunen. Op het grote witte doek zal de kijkervaring mogelijk nog beter zijn dan in het stadion en zullen de wedstrijden nog beter te volgen zijn. Alleen de geur van het gras zal ontbreken.”

De wedstrijden van de volgende clubs worden vertoond in de volgende bioscopen:

Ajax - Pathé Arena
Feyenoord - Pathé De Kuip
PSV - Pathé Eindhoven
FC Utrecht - Pathé Utrecht Leidsche Rijn
Vitesse - Pathé Arnhem
PEC Zwolle - Pathé Zwolle
ADO Den Haag - Pathé Spuimarkt
FC Groningen - Pathé Groningen
Willem II - Pathé Tilburg
Sparta - Pathé Schouwburgplein

Tickets kosten 8,50 euro.

www.pathe.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie