Pathé vertoont gratis de seizoensfinale van Game of Thrones
22-08-2017 12:43:00 | Door: | hits: 4415 | Tags:

Maandag 28 augustus, 19.00 uur vertoont Pathé, in samenwerking met Ziggo, in zeven bioscopen gratis de seizoensfinale van de topserie Game of Thrones. In Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Groningen, Maastricht, Tilburg en Utrecht. 

Game of Thrones kijk je het best op een groot scherm, samen met fans en vrienden. Dat vond ook Noah Zeeuw van FilmFabriek. Hij daagde Ziggo op Facebook uit in Ziggo Dome het wereldrecord Game of Thrones kijken te vestigen. Die locatie was zo last minute niet te regelen, maar Ziggo vond het wel een goed initiatief. Daarom benaderden ze Pathé, want samen kijken is tenslotte het leukst en waar kan dat beter dan in de bioscoop? Pathé was direct enthousiast en zorgt er nu met Ziggo voor dat Game of Throne-fans maandag 28 augustus om 7 uur ’s avonds in 7 bioscopen de zevende aflevering van het zevende seizoen gratis kunnen bekijken. FilmFabriek zelf is gastheer in Pathé Arena. De seizoensfinale duurt maar liefst 81 minuten. 

Game of Thrones – in Nederland exclusief te zien bij Ziggo – is een ongekend, wereldwijd fenomeen en de best bekeken serie ooit van HBO. Bij de start van het zevende seizoen trok Daenerys Targaryen met haar draken naar Westeros, terwijl de meedogenloze koningin Cersei Lannister alle tegenstrevers de oorlog verklaarde. ''The great war has come", concludeerde Jon Snow. Maar terwijl de diverse partijen zich druk maken om de Iron Throne, maken de White Walkers zich aan de andere kant van The Wall op om iedereen uit te roeien en het hele continent onder te dompelen in een eeuwige winter.

Tickets zijn nu te verkrijgen via www.pathe.nl/gameofthrones.

www.pathe.nl