Pathé All Stars Doneeractie in feestmaand voor Bio Vakantieoord
26-11-2020 23:23:31 | Door: Bas Vlugt | hits: 877 | Tags:

Pathé start met het oog op de feestmaand december vandaag met een doneeractie voor het Bio Vakantieoord. Members van het Pathé All Stars loyalty programma kunnen in plaats van te kiezen voor korting hun gespaarde Stars doneren. Pathé heeft als doel om ontspanning mogelijk te maken voor iedereen, ongeacht leeftijd, inkomen of gezondheid. Met deze actie wil Pathé zich samen met haar bezoekers inzetten om gezinnen met een meervoudig gehandicapt kind een ontspannen en onvergetelijke vakantie te bieden op het Bio Vakantieoord.

Pathé werkt al jaren samen met het Bio Vakantieoord. Dit is de eerste keer dat Pathé bezoekers worden uitgenodigd om hun Stars te doneren aan een goed doel. All Stars is het loyaltyprogramma van Pathé - met inmiddels bijna 400.000 members - waarmee filmbezoekers kunnen sparen voor kortingen en extra’s zoals tickets voor exclusieve evenementen en goodies. Voor bijna 200.000 Stars kan al één gezin blij worden gemaakt met een vakantie. Bezoekers kunnen zelf kiezen hoeveel Stars zij willen doneren om kinderen met een handicap te helpen aan een ontspannende en onvergetelijke gezinsvakantie.

Jacques Hoendervangers, Algemeen Directeur Pathé: “Vanuit ons doel om bioscoopbezoek en ontspanning mogelijk te maken voor iedereen, ondersteunen wij het Bio Vakantieoord op verschillende manieren. Met deze All Stars doneeractie kunnen onze bezoekers op eenvoudige wijze in de decembermaand een steentje bijdragen en samen met ons mooie en ontspannen vakanties mogelijk maken voor gezinnen met een gehandicapt kind.”

Frans Wientjes, Directeur Bio Vakantieoord:“We zijn er trots op dat Pathé ons heeft uitgekozen als het goede doel voor het All Stars programma. De warme band met Pathé gaat wel 93 jaar terug, tot de oprichting van het Bio Vakantieoord door Abraham Tuschinski. Vroeger werd er in de bioscoopzalen gecollecteerd voor Bio. Geweldig dat Pathé daar met het All Stars programma opnieuw invulling aan geeft. Het betekent heel veel voor onze gasten.”

Geschiedenis Pathé en het Bio Vakantieoord

Pathé en het Bio Vakantieoord hebben een lange geschiedenis. Het Bio Vakantieoord werd in 1927 in het leven geroepen door de Nederlandse bioscoopbranche, op initiatief van Abraham Tuschinski met als doel om ontspanning ook mogelijk te maken voor kinderen voor wie dat niet zo vanzelfsprekend was. De collectefilms van het Bio Vakantieoord zijn sindsdien te zien bij Pathé en andere Nederlandse bioscopen.

Acties Pathé voor het Bio Vakantieoord

Pathé onderneemt samen met haar medewerkers al tal van acties om het Bio Vakantieoord te ondersteunen. Algemeen Directeur van Pathé Jacques Hoendervangers trad in oktober 2019 toe tot het bestuur van de stichting. Daarnaast reizen jaarlijks 10 theaterklusploegen van Pathé af naar het vakantiepark in Arnhem om te klussen, verzorgt Pathé Arnhem de films voor de bioscoopzaal van Bio en lopen jaarlijks tientallen Pathé medewerkers mee met de Biothlon Sponsorloop, waarvan de opbrengst naar het Bio Vakantieoord gaat. Met de All Stars Doneeractie hoopt Pathé de inzet en opbrengsten voor het Bio Vakantieoord nog verder uit te breiden.

Bezoekers kunnen meedoen via Pathé All Stars

Over Pathé

Pathé is het eerste en grootste bioscoopmerk in Nederland, in Parijs opgericht in 1896 door ware pioniers op gebied van film: de gebroeders Pathé. Met 27 bioscopen, 212 schermen en 1.800 medewerkers is Pathé marktleider en biedt de meest ultieme bioscoopervaring voor iedereen. Door het brede filmaanbod, livestreams van o.a. opera en sport, de nieuwste technieken zoals IMAX, 4DX en Dolby Cinema en organisatie van business events, maakt Pathé van elke dag een bijzondere dag.

www.pathe.nl

Over het Bio Vakantieoord

De stichting Bio Vakantieoord is in 1927 in het leven geroepen door de Nederlandse bioscoopbranche, op initiatief van Abraham Tuschinski met als doel om ontspanning ook mogelijk te maken voor kinderen voor wie dat niet zo vanzelfsprekend was. Inmiddels is het Bio Vakantieoord uitgegroeid tot een compleet aangepast vakantiepark in Arnhem voor gezinnen met een meervoudig gehandicapt kind. Het heeft álle voorzieningen 'in huis' voor een fijne vakantie voor hen voor wie op vakantie gaan niet vanzelfsprekend is. Er is een manege, een zwembad, een bioscoop en zijn er tal van speeltoestellen: alles volledig toegespitst op de beperkingen van het kind. Mede dankzij donaties en giften is het park financieel toegankelijk voor hen. De warme band met de bioscoopbranche is altijd blijven bestaan. Al meer dan 90 jaar worden de collectefilms van het Bio Vakantieoord uitgezonden in de Nederlandse bioscopen.

www.stichtingbio.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie