Pathé Eindhoven komt met Relax Seats en IMAX-Laser
01-06-2021 11:03:03 | Door: Saskia van Weert | hits: 4211 | Tags:

Vanaf volgende week kunnen filmfans weer genieten van een uitje naar de bioscoop. Pathé Eindhoven is volledig verbouwd. Na een succesvolle introductie bij Pathé Breda, is het de tweede bioscoop die is ingericht met Pathé Relax Seats.

De renovatie van Pathé Eindhoven startte begin dit jaar en de werkzaamheden konden ondanks de Coronacrisis gewoon voortgezet worden.

Jacques Hoendervangers, algemeen directeur Pathé: “Normaal gesproken vieren we een grootschalige verbouwing als deze met een live opening inclusief rode loper, welkomstwoord van de burgemeester of wethouder, en een film voor de genodigden. Dat dit nu niet mogelijk is, doet echter niet af aan de trots die wij voelen omtrent deze renovatie. De heropening van bioscopen op zich is al feestelijk nieuws. Dat Pathé Eindhoven nu met extra ruimte en comfort opengaat, maakt dat we er des te meer naar uitkijken onze bezoekers weer te ontvangen en hen te bieden wat zij zo hebben gemist: een uitje om in diverse opzichten samen met familie en vrienden maximaal van te kunnen genieten.”

De Pathé Relax Seat is een elektrisch verstelbare stoel. Met een knop kan de bezoeker de rugleuning en voetenbank instellen naar zijn of haar favoriete stand. Iedere stoel is ook voorzien van een tafeltje, waar bezoekers makkelijk een hapje en drankje op kunnen plaatsen. Uiteraard zijn de Relax Seat-zalen zo opgebouwd dat de bezoeker vanaf iedere stoel perfect zicht heeft op het doek.

De IMAX zaal heeft ook een eigen transformatie gekregen. Alle stoelen zijn vervangen voor de meest optimale stoelen die passen bij de IMAX-beleving. Ook is vanaf de verhoogde tribune het zicht nog beter geworden en valt er optimaal te genieten van nog meer innovaties op gebied van filmbeleving. Zo zorgen de 4K-Laser projector, het nieuwe curved scherm van maar liefst 17 bij 9 meter en het nieuwe IMAX Immersive Audio Systeem voor nóg beter beeld en geluid.

Pathé Leeuwarden zal in het najaar van 2021 eveneens geopend worden met de Relax Seats. De Pathé-bioscopen gaan vanaf zaterdag 5 juni weer open.

www.pathe.nl

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie