Pathé Haarlem wordt volledig uitgerust met Relax Seats en vergrote filmdoeken
01-03-2022 17:58:00 | Door: David de Jong | hits: 3552 | Tags:

Haarlem opent vrijdag 4 maart 2022 zijn eerste Relax Seats zaal. Alle zalen van de meest bezochte bioscoop in Haarlem worden uitgerust met comfortabele elektrisch verstelbare stoelen die zorgen voor een ultiem gevoel van comfort en ruimte.

De overige zalen worden in de komende weken vernieuwd en in mei is de gehele bioscoop voorzien van de Relax Seats. Daarnaast krijgen de zalen een complete make-over met nieuwe wandbekleding, verlichting én vergrote filmdoeken van muur tot muur. Ook de F&B shop wordt vernieuwd.

De zalen worden om de beurt verbouwd zodat Pathé Haarlem tijdens de werkzaamheden geopend kan blijven. Filmliefhebbers uit Haarlem en omstreken kunnen op deze manier hun vertrouwde bioscoop blijven bezoeken voor de beste films. De bioscoop is begin mei helemaal vernieuwd.

Doron Kurz, commercieel directeur van Pathé: “We zijn enorm blij dat we onze bioscoop in Haarlem Centrum upgraden met onder andere de comfortabele Relax Seats. Dankzij deze heerlijke verstelbare stoelen, mooiere aankleding en de grotere filmdoeken wordt een bioscoopbezoek aan Pathé Haarlem een nog betere beleving. We kijken er naar uit om vrijdag onze eerste bezoekers in de Relax Seats in zaal 6 te mogen ontvangen. Wij vinden het belangrijk om te blijven investeren in onze bioscopen om filmliefhebbers zo te voorzien van een leuk en comfortabel uitje met de beste films op het grote doek.”
Relax Seats

De Pathé Relax Seat is een elektrisch verstelbare stoel. Met een knop kan de bezoeker de rugleuning en voetenbank instellen naar zijn of haar favoriete stand. Iedere stoel is ook voorzien van een tafeltje, waar bezoekers makkelijk een hapje en drankje op kunnen plaatsen. Uiteraard zijn de Relax Seat-zalen zo opgebouwd dat de bezoeker vanaf iedere stoel perfect zicht heeft op het doek. Pathé plaatste eerder al de Relax Seats in alle zalen van Pathé Breda, Pathé Eindhoven en Pathé Leeuwarden, en deze comfortabele stoelen worden erg gewaardeerd door de bezoekers.

www.pathe.nl

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie