Pathé Leeuwarden opent deuren op 11 november 2021
09-11-2021 15:40:00 | Door: David de Jong | hits: 1971 | Tags:

Pathé opent op donderdag 11 november 2021 zijn bioscoop in Leeuwarden. De opening werd eerder op het laatste moment uitgesteld door onvoorziene leveringsproblemen van materialen door de coronacrisis. Filmfans kunnen vanaf de openingsdag terecht voor een filmprogrammering met voor ieder wat wils, zoals No Time To Die, Dune, Eternals en The Addams Family op Avontuur. Het officiële openingsmoment van de bioscoop vindt op woensdag 8 december 2021 plaats in de aanwezigheid van onder meer Sybrand van Haersma Buma, de burgemeester van Leeuwarden.  

Om de inwoners van Leeuwarden en omgeving door de vertraagde openstelling een Pathébelevenis te kunnen blijven bieden, is de Pathé Tivoli open gebleven en wordt het Noordelijk Film Festival daar georganiseerd. Dit festival start op woensdag 10 november 2021. De oude bioscoop sluit haar deuren op 14 november na afloop van het festival. 

Het pand is voorzien van een bijzondere gevel ontworpen door WAM-architecten (Wilfried van Winden). De geprefabriceerde voor- en zijgevels zijn glooiend vormgegeven om samen bij te dragen aan de levendigheid en beleving in het uitgaansgebied van Leeuwarden.

Jacques Hoendervangers, algemeen directeur Pathé: “Uiteraard was de onvoorziene vertraging vorige week een tegenvaller voor ons en voor filmliefhebbers uit Leeuwarden en omgeving die net zoals wij enorm uitkeken naar de opening van onze gloednieuwe, mooie bioscoop in Leeuwarden. Maar gelukkig hebben we snel een oplossing kunnen vinden waardoor we deze week echt open kunnen. We kunnen niet wachten om de inwoners van Leeuwarden te ontvangen en ze samen met hun familie en vrienden te laten genieten van de meest optimale bioscoopervaring en de beste films.”

www.pathe.nl

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie