Pathé biedt 14 dagen lang dagelijks een gratis film via Pathé Thuis
05-11-2020 09:59:00 | Door: Pie Kamau | hits: 2487 | Tags:

Pathé biedt 14 dagen lang dagelijks een gratis film aan, aangezien de bioscopen door de coronamaatregelen opnieuw tijdelijk gesloten zijn. De actie wordt aangeboden onder de naam Pathé Trakteert. Het gaat in totaal om 14 films die te zien zijn via Pathé Thuis, waaronder Hotel Mumbai en Booksmart. 

De films worden elke ochtend om 09:00 uur via de social media kanalen van Pathé en Pathé Thuis aangekondigd. De film is alleen die dag beschikbaar om te huren. Pathé maakt ook het ontwerp van de popcornbak beschikbaar, zodat fans nog meer de Pathé-ervaring thuis kunnen creëren.

Doron Kurz, commercieel directeur Pathé: “Wij zijn blij dat we samen met Pathé Thuis onze bezoekers kunnen blijven voorzien van de beste films. Zo maken we deze periode van sluiting toch net een beetje leuker voor onze bezoekers.”

De actie is een vervolg van de Pathé Trakteert-actie in april, toen de bioscopen ook hun deuren moesten sluiten. Filmliefhebbers maakten massaal gebruik van het aanbod, er werden toen meer dan 1 miljoen films thuis bekeken.

www.pathe-thuis.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie