Pathé en Cinekid trakteren op kinderfilms
14-01-2021 10:37:00 | Door: Saskia van Weert | hits: 3270 | Tags:

Pathé biedt in samenwerking met Cinekid de komende twee weken elke dag een gratis kinderfilm aan op de streamingdienst Pathé Thuis.

Met de actie hopen Pathé, Pathé Thuis en Cinekid kinderen en ouders de komende weken een beetje te steunen door thuisblijven leuker te maken met een film.

Doron Kurz, commercieel directeur bij Pathé: “We hopen dat deze mooie actie een klein steentje bijdraagt voor onze bezoekers met kinderen, die met al het thuis lesgeven wel een extraatje hebben verdiend en op deze manier samen met hun kinderen kunnen ontspannen en genieten van de beste kinderfilms.”

In de komende weken worden er veertien kinderfilms cadeau gedaan, die dagelijks worden aangekondigd via de social kanalen van Pathé en Pathé Thuis. De films zijn geselecteerd samen met Cinekid, dat een mix heeft gemaakt van populaire en soms leerzame films.

Heleen Rouw, directeur van Cinekid: “Cinekid heeft een mooie selectie kwaliteitsfilms gemaakt voor kinderen en hun ouders om aan het einde van een drukke online school- en werkdag samen weg te dromen. Een veilig en verantwoord aanbod voor iedereen toegankelijk. Fantastisch dat we dit samen met Pathé en Pathé Thuis mogelijk kunnen maken! De drie films - een lieve animatie voor de allerkleinsten, een eigenzinnige en spectaculaire avonturenfilm voor het hele gezin en een tropische tienermusical van eigen bodem - vertegenwoordigen samen de breedte en diversiteit van het jaarlijkse festivalprogramma.”

In de vorige Pathé Trakteert-acties werden in totaal 37 films weggegeven en werden ruim 2 miljoen films gehuurd.

www.pathe.nl
www.cinekid.nl
www.pathethuis.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie