Pathé en Thuisbezorgd beginnen samenwerking voor bezorging van filmsnacks
21-10-2020 15:12:00 | Door: David de Jong | hits: 1949 | Tags:

Pathé en Thuisbezorgd.nl zijn een samenwerking gestart waarbij filmliefhebbers in Amsterdam, grofweg binnen de A10-ring (behalve Noord), typische filmsnacks kunnen laten thuisbezorgen.

Popcorn, nacho's, hotdogs, box chips en Kids Combo's kunnen voortaan besteld worden met een drank naar keuze, waarna klanten via de Pathé Thuis-app films kunnen kijken met de bekende versnaperingen.

De snacks zijn van 10:00 uur tot 21:30 uur te bestellen onder de naam Pathé Delivery. De bedoeling is dat de dienst naast Amsterdam (binnen de A10-ring, behalve Noord) binnenkort ook in andere steden zal worden uitgerold. De eerste 175 orders boven de 20 krijgen een Pathé Thuis-film cadeau..

Doron Kurz, commercieel directeur Pathé: "Wij kregen al vaak de vraag van onze bezoekers of wij onze heerlijke popcorn ook warm thuis kunnen laten bezorgen. En nu onze eet- en drink shops en buffetten ondanks dat deze veilig en hygiënisch zijjn ingericht op last van de veiligheidsregio’s voor bioscooopbezoekers zijn gesloten, kunnen we met Pathé Delivery filmfans toch laten genieten van de ultieme bioscoopsnacks zoals onze popcorn en nacho’s."

Sinan Cankapli, Team Lead Nederland Thuisbezorgd.nl: "Thuisbezorgd.nl is constant op zoek naar manieren om onze diensten en producten te verbeteren of uit te breiden. Deze samenwerking waarbij we helpen het bioscoopgevoel thuis te bezorgen, sluit hier perfect op aan. We zijn erg blij met deze primeur en kijken met vertrouwen uit naar de uitrol in Amsterdam."

De Pathé-bioscopen zijn overigens geopend voor maximaal 30 personen per voorstelling, zoals opgenomen in de Noodverordeningen.

www.pathe.nl
www.thuisbezorgd.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie