Pathé komt met loyaliteitsprogramma All Stars
16-04-2019 09:52:38 | Door: Saskia van Weert | hits: 3979 | Tags:

Bioscoopketen Pathé lanceert op 18 april 2019 het loyaliteitsprogramma Pathé All Stars. Bezoekers sparen zogeheten Stars waarmee ze korting krijgen op onder meer eten en drinken.

Het spaarprogramma werkt via een gratis app. Bij alle bestedingen in een bioscoop van de keten krijgen deelnemers Stars. Die zijn in te wisselen voor digitale vouchers met korting op de tickets en aankopen in de theaters. Verder komen er speciale spaaracties die op termijn gepersonaliseerd worden. Later worden er ook Stars uitgedeeld voor het schrijven van reviews. Wie met een groep naar de film gaat, kan de Stars onderling verdelen.

Jacques Hoendervangers, algemeen directeur van Pathé: “In een veranderende markt met toenemende concurrentie zijn trouwe bezoekers cruciaal. En we willen hen leren kennen. Welke films vinden zij leuk, wat eten zij daarbij het liefst? Dan kunnen we persoonlijke aanbiedingen en extra’s bieden die de bezoekers ook echt waarderen.”

De Pathé All Stars-app is ontwikkeld in samenwerking met Magneds, dat eerder loyaliteitsprogramma's en apps ontwikkelde voor onder meer FrieslandCampina, Nutricia en Texaco.

www.pathe.nl
www.magneds.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie